φιλολογικά βοηθήματα Λυκείου

Από καιρό πια σε συνεργασία με το schooltime.gr -κατά αποκλειστικότητα- έχει δημοσιευθεί το οργανωμένο εκπαιδευτικό μου υλικό κι έχει εκδοθεί. Όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις, έτσι και τούτα τα φιλολογικά βοηθήματα του Λυκείου, παρέχονται ελεύθερα σε όποιον τα επιθυμεί (γονέα, εκπαιδευτικό ή μαθητή).
Σε μία τέτοια κατάσταση οικονομικής πολιορκίας, ανθρωπιστικής κρίσης κι εκπαιδευτικής επιστροφής στις δεκαετίες του '50 και '60, μόνο η αλληλεγγύη μπορεί σε κάποιο μικρό βαθμό να δώσει μια μικρή βοήθεια στους μαθητές και τις δοκιμαζόμενες λαϊκές οικογένειες. Με ένα τέτοιο σκεπτικό ως εκπαιδευτικός δεν μπορώ παρά να διαθέσω ελεύθερα/δωρεάν τα σχολικά μου βοηθήματα που πλέον επισημοποιήθηκαν και εμπλουτίστηκαν στην ύλη τους.
Και σε αυτό βρήκα σταθερό συμπαραστάτη ένα δυναμικό site με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης... Ανανεωμένο λοιπόν, πιο εύχρηστο, πιο όμορφο...
Τα βοηθήματα παρέχονται αποκλειστικά από τους ιστοτόπους του συγγραφέα (ο δείμος του πολίτη και στη χώρα των κανιβάλων) και από την ιστοσελίδα του schooltime.gr.
-     για τη Νεοελληνική Γλώσσα (Έκφραση-Έκθεση)
-     για τη Νεοελληνική Λογοτεχνία (θεωρητικής κατεύθυνσης) Γ΄ Λυκείου
-     για τα αρχαία ελληνικά (θεωρητικής κατεύθυνσης) Β΄ Λυκείου






















7 έκριναν :

teleytaios είπε...

Δήμο έριξα μια σύντομη ματιά στη δουλειά σου και είδα ότι είναι αξιολογότατη. Θα την κοιτάξω εμπεριστατωμένα κάποια στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο που θα έχω χρόνο.

Μπράβο σου ρε φίλε, είσαι πραγματικά άξιος αλλά και αξιοζήλευτος.

Την καλημέρα μου.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Κώστα, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Τα βοηθήματα απευθύνονται σε μαθητές και είναι συνοδευτικά της δουλειάς που γίνεται στην τάξη ή το ιδιαίτερο.

Georgina είπε...

Συγχαρητήρια για τη γενναιόδωρη κίνησή σας! Υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν μπορούν να καλύψουν τα κενά της δημόσιας εκπαίδευσης με φροντιστηριακά μαθήματα. Συνήθως βέβαια αυτά τα παιδιά δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά και που το ξέρουμε κάποιοι μπορούμε να βοηθήσουμε. Και πάλι συγχαρητήρια!

Ευάγγελος είπε...

Συγχαρητήρια και για τη συγγραφή και για τη δημοσιοποίηση!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Georgina, δε νομίζω ότι είναι τόσο γενναιόδωρη κίνηση. Κατάκτηση συλλογική είναι, ειδικά για τους εκπαιδευτικούς και τους bloggers.

Ευάγγελε, ευχαριστώ πολύ.

Jerry Moschopoulos είπε...

Συγχαρητήρια Δήμο!

bibliofagos είπε...

Κύριε Χλωπτσιούδη αισθάνομαι την ανάγκη, ως μαθητής της Γ᾿ Λυκείου, να σας ευχαριστήσω για την απίστευτη δουλειά που έχετε κάνει !!! Συνεχίστε να προσφέρετε απλόχερα τις γνώσεις σας!!!
Π.Π.

ShareThis